top of page

Acerca de

Calm Sea

Agenda

Zaterdag 6 nov. 14.15u - 17.00u 
'Thuis in Jezelf - met Verbonden Adem sessie'


Kom dieper thuis in jezelf met Ademwerk.

Deze middag starten we met een meditatie om aan te komen in de ruimte en te verbinden met onszelf. We doen verschillende oefeningen om het lichaam wakker te maken, het hart te openen en onze eigen uitlijning te activeren. Dit alles als voorbereiding op de ademsessie, en om onze cellen ontvankelijk te maken voor transformatie.

In een sessie van een uur gaan we een transformerende ademreis maken. Ik begeleid je in een zachte verbonden adem en neem je mee op deze innerlijke reis waar oude patronen en vastzittende energie kunnen worden losgelaten. Er ontstaat ruimte voor nieuwe levensenergie, helderheid en vreugde.


Gedurende de dag is er voldoende thee en lekkers aanwezig.
Kosten voor deze dag inclusief zijn E 55,-

Locatie: Zeist
Meld je aan door een mailtje te sturen naar rimke_koper@hotmail.com. Let op: er is ruimte voor zes personen, dus wees op tijd als je er bij wilt zijn.

Vrijdag 27 aug; 15.00u - 21.00u 
Verbinden in liefde ~ Een dag om het hart te openen


Een dag met Meditatie, contact oefeningen en Mantra zingen.

We creëren een veld om dieper in te dalen in ons lijf, ons hart te openen, zachtheid toe te laten en te ontspannen zodat je jezelf kunt ervaren en helemaal kunt laten zien vanuit het licht dat je bent.
 

We vieren ons samenzijn met lekker eten. Wij zorgen voor een heerlijke vegetarische soep en een broodje.

Daarna nemen we je mee in het mantra zingen om verder ons hart te openen, onszelf te verbinden en het hartbewustzijn, expressie te geven en de positieve vibraties te verankeren in ons lichaam. We sluiten de avond af met een meditatie.

  • Oefeningen om echt contact te maken

  • Incl. heerlijke soep met brood

  • Mantra zingen onder begeleiding van percussie en gitaar

  • Eur 45,- incl. te Doorn

bottom of page