Online Coaching

Een sessie lichaamsgerichte coaching kan goed online plaatsvinden. Het is voor de gevoelde ervaring en de effectiviteit van de sessie niet nodig dat we fysiek in dezelfde ruimte zitten. Via een video bel verbinding (Zoom) kunnen we elkaar zien en horen. Maar de ervaring leert dat de kwaliteit van het contact meer is dan dat. Ook op afstand kunnen we elkaars aanwezigheid en energie voelen. In een online sessie is net zoveel warm contact en hartsverbinding mogelijk als live. Alleen nu kun je lekker in je huispak met je favoriete kopje thee, zonder te reizen, toch genieten van een waardevolle sessie.

Online Ademcoaching

Ook de ademsessies biedt ik online aan. Deze zien er echter iets anders uit dan wanneer je live bij me komt. De sessies zijn dynamischer, afgestemd op jouw behoefte. Je wordt uitgenodigd om allereerst jouw innerlijke hulpbron te localiseren in je lichaam. Een prettige, veilige plek in je lijf die als anker dient tijdens de sessie. Ik begeleid je in het verbonden ademen, waarbij je zit of ligt. Er is daarbij ruimte voor beweging, het losmaken van het lichaam. Uiteraard kan ik je niet aanraken, maar ik zal je wel begeleiden in het aanraken van je eigen lichaam op simpele wijze. Het losmaken van spanning in je lijf kan door middel van eenvoudige drukpunten, zelfmassage en beweging. Ook zetten we de stem in om expressie te geven en energie te laten stromen. Tot slot is er een meditatief moment voor integratie.

De ademsessies op afstand blijken een bijzondere ervaring te creëren van zelfconnectie en zelfvertrouwen. Waarbij we bewust worden van de draagkracht die altijd in ons is om de eigen innerlijke kindstukken bedding te geven.

© AdemRuimte 2020 |   KvK: 66142121  | rimke_koper@hotmail.com | 06-51912154