top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverrimkekoper

Zachtheid in Ademwerk

Bijgewerkt op: 2 apr.

In mijn adem sessies is veel zachtheid aanwezig. De meeste vrouwen die bij me komen zijn sensitief en hebben veel meegemaakt. Waardoor het niet vanzelfsprekend was om hun plek te vinden en zich thuis te voelen in dit leven en het lichaam. Vrouwen die hun eigen weg (hebben moeten) vinden.


Trouw aan jezelf

Het vraagt moed en kracht om je eigen pad te bewandelen. Deze moedige vrouwen willen trouw zijn aan zichzelf, hun diepste drijfveren en zijn zich hun wijsheid aan het herinneren. Na jaren van aanpassen en zelf-oordelen, pleasing gedrag of gewoon maar half aanwezig zijn in het lichaam, nemen zij hun ruimte weer in.


Transformatie

Zo mooi om getuige te zijn van de transformatie bij deze vrouwen. Die ook mijn transformatie is, ze zijn stuk voor stuk een spiegel voor mij. De verschuiving te zien van het hoofd naar het hart en het bekken. De bereidheid te zien die er is om alles aan te kijken en te doorvoelen wat zo lang onderdrukt is geweest.


De vorm van de sessies transformeert mee. Ik volg mijn intuïtie en kijk wat er wil ontstaan. Datgene wat 'rijp' is om te doorvoelen en los te laten dient zich vanzelf aan. We hoeven slechts te volgen. Het lichaam bevat de wijsheid en leidt ons naar datgene wat nu aangekeken kan worden.


Bekken wijsheid

Het lijkt magisch, maar in werkelijkheid is het zo natuurlijk. Ons lichaam en ons bekken te bewonen, is volgens mij een natuurlijke staat van zijn. Daar maken we contact met onze basis veiligheid. Daar is rust, helderheid, weten, wijsheid. Gewoon Zijn, niets moeten, een diepe acceptatie van wat is. Openheid voor het leven, voor inspiratie en waar de levensenergie heen wil stromen.


De weg naar dit contact met de wijsheid van ons lichaam lijkt soms moeilijk. Omdat we er van alles tussen hebben gezet. Angst om te voelen wat er te voelen is, oordelen over onszelf, over de gevoelens, over de weerstand.


Ware zelfconnectie

Wanneer je voelt dat het niet lekker loopt in je leven, wanneer je ware zelfconnectie mist, kan er bereidheid ontstaan om aan te gaan kijken wat er tussen staat. Te voelen, er bij te zijn, zonder oordeel.


Met behulp van de adem, geleide meditatie, focusing en innerlijk kind werk gaan we samen kijken. Met nieuwsgierigheid en zachtheid ontmoet je jouw innerlijk. Zodat bevroren delen weer kunnen smelten en de levensenergie weer vrij kan stromen.


Rimke Koper

AdemRuimte Coaching


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page